fredag 28 januari 2011

Värsta träningsmorsan

Sådärja, nu är jag äntligen igång med träningen på allvar igen. Som schemat ser ut nu, är det BodyPump som gäller på tisdagslunchen. På onsdagsmorgonen är det Yoga (start nästa vecka) och på fredagslunchen kör jag Spinning.

Och den som har några hjärnceller, har snabbt räknat ut att jag idag körde ett pass Spinning. Det var det första på många år, och det var verkligen skitkul. En himla bra konditionsträningsform. Efter 10 minuter (uppvärmning) kände jag mig lite sliten. Och efter passet var jag den snyggaste tvåbarnsmorsan på jobbet. Jorrå det är säkert! Rosiga kinder (läs: illröd som en tomat i fejjan) och nytvättat hår (läs: tovigt, blött hår i en mammatofs).

En gång i månaden kör jag även Zumba, vilket är aproligt! En härlig chans att bara släppa loss och dansa. Som tvåbarnsmorsa händer inte det så ofta. I alla fall inte till sådan typ av musik. Hemma släpper vi mest loss till "Mora Träsk" eller "Bä, bä, vita lamm"...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Heja på Susanne. För att ytterligare toppa o motivera dig så föreslår jag att du lägger in din träning på www.funbeat.se vilket jag gjort i ett par år och fler med mig på jobbet har följt efter och skapat ett gratiskonto.
  Lycka till. Kan också tipsa om isodieten, vilken har många likheter med GI.

  Kram Annika

  SvaraRadera
 2. Hej..
  Jag hamnade här av en ren slump och jag måste bara få fråga dig om din bakgrund... Hur du lagt in den?
  Alla färdiga bakgrunder som jag sett ute på nätet fungerar inte på min blogg.
  Eftersom jag har två pelare på var sida av inläggen så vet jag inte hur jag ska gå till väga..
  Har du gjort bakgrunden själv?
  Jag skulle bli oerhört tacksam om du kunde höra av dig mig och ge mig lite råd och tips, om du vill o kan vill säga..
  Hoppas och ser fram emot att få höra ifrån dig.
  Tack på förhand.
  Hälsningar Michelin

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!