onsdag 3 februari 2010

Dagens outfit - Susanne goes modeblogg?

Vardagen som mammaledig med två barn, gör oftast att man går omkring i myskläder. Det är skönast så liksom. Mysbrallor och en stor tröja. Det är fint. Magen kan pösa över. Håret sitter uppsatt i den obligatoriska mammatofsen. Tuttarna dinglar fritt i knätrakten. Det är inte glamoröst - men det är bekvämt.

Ibland händer det dock att man vill piffa till sig lite. Höja upp tuttarna en aning med en mirakulös BH. Byta ut mysbrallorna mot en lite hottare look. Trycka i mammafläsket i något tightare. Kort sagt - bli en glammamma.

Idag var en sådan dag. Jag kände att tiden var inne. Tuttarna har fått känna på friheten, och det var dags att stänga in dem igen. Så jag gjorde ett försök. Hottade upp min klädsel. Men mammatofsen blev kvar. Orka krulla håret liksom. Nån måtta får det vara!

Hur glammig jag blev? Precis så där lagom mammaglammig för min smak...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Herregud kvinna!
  Det ser ut som du aldrig burit två barn!!

  SvaraRadera
 2. Det blev ju jättesnyggt. Tror att det är något som vi mammor glömmer av och det är att klä upp oss på vardagarna.

  SvaraRadera
 3. Hej gumman!!
  Kul att du hittade till mig!!Du blev jättefin!

  Många kramar Veronica.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!