måndag 31 januari 2011

Vårkänslor

Nu blir det ljusare och ljusare för var dag som går. Våren kommer närmare och närmare. Vårkänslorna kommer smygande. Och jag förbannar mig själv. Inte längta för tidigt. Inte redan nu. Det är fortfarande långt kvar…

Och det finns visst fler som drabbats av tidiga vårkänslor. I morse när jag åkte till jobbet fick jag se en härlig syn från bilfönstret. Där borta i andra änden av ängen, precis vid skogsbrynet, ser jag något röra sig. Eftersom jag kör bilen samtidigt, försöker jag klura ut vad det är som rör sig i skogsbrynet, och om det är något stort som tänkt röra sig mot vägen. När jag kommer närmare, ser jag att det inte bara är en varelse, utan två. Hundar? Näe, nu ser jag! Det är två rävar. Och inte nog med det. Det är två rävar som drabbats av tidiga vårkänslor. Hur jag vet det? Jo, den rörelse jag såg, var aningen intim, och man nu säger så. Det var nämligen två väldigt lyckliga rävar, som glatt pippade i skogsbrynet, inför morgontrafikens ögon!

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.27785/Image/coffeefox(89).gif


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!