måndag 24 januari 2011

Tävling Cliniderm

Sådär, då var det dags för tävlingen jag flaggade för tidigare. Vinsten är en superb skönhetsbox från Cliniderm. Och jag har hela fyra stycken att bjuda på, vilket betyder att jag kommer att dra fyra olika vinnare!

Anledningen till att jag kan ge bort dessa boxar är att jag är en sk Buzzador. Som Buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Sedan ska man dela med sig av det till vänner och bekanta, och på så sätt sprida kunskap om en produkt. Skulle du också vilja bli Buzzador? Klicka då här!

Boxarna jag lottar ut, består av följande: en dagkräm, ett serum, en rengöringsmjölk, en kur mot torr hud, en nattkräm och ett ansiktsvatten. Ett helt komplett paket med andra ord. Missa inte detta tillfälle att vinna dessa produkter - de är riktigt bra!


För att vinna måste du först svara på följande tre frågor (svaren kan du hitta på Cliniderms hemsida):
1. Cliniderms alla krämer är anpassade för vårt nordiska klimat genom att de innehåller något som göra att hudens fukthalt balanseras, hudens fuktbarriär stärks och åldertecken som torrhetsrynkor motverkas. Vad är det som de innehåller?
2. Vilka två produkter finns det för läpparna?
3. Vilka två rengöringsprodukter i Cliniderms serie finns det för män?


Därefter vill jag ha en motivering varför just du ska vinna en box.


För att vara med och tävla skall du alltså:
1. Skriva ett inlägg i din blogg där du talar om att du tävlar. I inlägget skall bilden här bredvid samt länk till tävlingen finnas med.
2. Lämna svar på de tre frågorna ovan i kommentarerna till det här inlägget.  Länka även till ditt tävlingsinlägg.
3. Lämna en motivering till varför du ska vinna. Motiveringen kan du lämna antingen här i kommentarerna eller i din blogg.

Tävlingen pågår till midnatt den 30 januari 6/2. Därefter utser jag en vinnare, och ber denna kontakta mig via mail för adress etc.

Och för information så har jag då inaktiverat kommentarerna, så att det går att kommentera, men man kan inte läsa vad andra skrivit. Då skulle det ju bli alldeles för lätt ju ;)

Lycka till!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Jag är lätt med och tävlar!

  Svar:
  1. Alla Cliniderms ansiktskrämer innehåller en optimal sammansättning av fuktbindande ämnen, en s k klimatblandning, som ger extra skydd åt huden i det tuffa nordiska klimatet.

  2. Cliniderm Lip Repair och Cliniderm Lipgloss.


  3. Clearly Active Cleansing foam och Deep cleansing wash.

  Motivering:
  Sen jag började jobba med naglar så har min hy blivit riktigt dålig. Fildammet sätter sig i porerna och jag har så mycket pluppar och igentäppta porer nu. Har gått igenom hur många olika märken som helst när det gäller ansiktsvård men inte hittat något som hjälpt mig än. Att vinna något som ACO tagit fram kan ju inte vara annat än bra!!! Önskar inget hellre än att få tillbaka min fina hy!

  Här är tävlingsinlägget:
  http://varmdomorsan.se/2011/january/tavlar.html

  SvaraRadera
 2. 1. Jag har länkat här: http://care69.blogspot.com/2011/01/30-jan-vinn-produkter-fran-cliniderm_26.html

  2. 1. Klimatblandningen.
  2. Jag hittar bara en, Lip Repair.
  3. Clearly Active Cleansing Foam och Deep Clean Face Wash.
  3. Jag har ännu inte hittat hudvårdsprodukterna med stort H, hoppas jag vinner dem med stort C här.

  care69(at)live.se

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!