onsdag 19 januari 2011

Ordlös Onsdag: Vardag

Det har varit lite svagt deltagande i Ordlös Onsdag den senaste tiden. Jag har själv haft svårt att hinna med att kika runt hos folk och göra reklam för oss, men jag försöker hinna med det ibland. Om ni vill, får ni gärna hjälpa till och "sprida budskapet", och på så sätt locka fler att delta i Ordlös Onsdag. Ju fler desto roligare, eller hur?


Sedan har jag haft lite problem med Bloggers automatiska publicering på senare tid. Jag tror nu att jag kommit underfund med vad det är som gjort att mitt inlägg inte publicerats i tid, och hoppas på att kunna undvika sena publiceringar i fortsättningen.

Dags för ett nytt tema för Ordlös Onsdag. Den här veckan tänkte jag att vi ska dela med oss lite om oss själva. Temat är nämligen "VARDAG"!


Hur ser just din vardag ut? Låt kameran berätta!

Här kommer mitt bidrag:
Klicka på bilden för att se en förstoring.

Vill du veta mer om Ordlös Onsdag och hur det fungerar? Klicka på "Ordlös Onsdag" ovan under huvudrubriken!

Lägg in ert bidrag via Mr Linky nedan. Ni ska lägga in länken till ert Ordlösa Onsdagsbidrag för veckan/permalänk - inte er bloggs/hemsidas förstasida. Alla länkar som inte är direkt till OO-bidraget raderas, för att det inte ska bli förvirrande för de som vill kommentera hos andra. Om ni råkar skriva fel länk - lägg in en ny länk, så raderar jag den första.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

11 kommentarer:

 1. goygoygoioi
  lkljlkролдрод момпромпорм пл
  ромрммп

  SvaraRadera
 2. Min vardag är Singapore, där jag alltid har dessa klassiska byggnader och platser runt mig i vardagen. På Raffles Hotel känner man historiens vingslag, det sägs att det var här djungelboken skrevs på verandan av Kipling. När jag har semester åker jag helst till Sverige :)!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig stund de har där i soffan. Mmmmmmmm. Minns när min dotter var i välling åldern, hur vi satt och mös i pyjamas tillsammans i soffhörnet och hon snuttandes på sin flarra. Mååååånga år sedan, men det känns som igår. Hujedamej så fort de blir stora.

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt de ser ut att ha!

  SvaraRadera
 5. Det är något visst med den där stunden; nyvakna (?) och lugna barn innan alla energi släpps lös!

  Tror du inte att de sena publiceringarna av temat kan ha påverkat deltagarantalet? Det skulle jag tro.

  SvaraRadera
 6. Småler åt din vardagsbild. Med nu vuxna barn är morgonvälling ett passerat stadium. Jag har "bara" några små vardagliga rutiner hemma innan det bär av till arbetet. Ha en bra onsdag!

  SvaraRadera
 7. Som småbarnsförälder känner jag igen din vardag även om mina inte har välling längre. Men mys i soffan är definitivt en av våra vardagliga saker. / Nettan

  SvaraRadera
 8. Så flott hverdagsbilde du har! Klem fra Anette som prøver ordløs onsdag for første gang :)

  SvaraRadera
 9. Saknar barnen i soffan.. den mysigaste tiden i ens liv när barnen är små.. men nu finns ju barnbarnen som man lånar då och då:)

  SvaraRadera
 10. Så mysigt... DEN tiden är förbi hemma hos mig!

  Ang. Ordlös Onsdag och färre deltagare så tror jag dels att det kan bero på alla helgerna och jullovet som har varit + att de TIDSINSTÄLLDA TEMAINLÄGGEN inte har funkat riktigt som det ska... men även kanske på just det ORDLÖSA... lite trist i längden att vara ordlös, tycker jag som har varit med så jättelänge och har svårt för att vara just ORDLÖS.

  Jag har de senaste gångerna lagt ut ett ordlöst inlägg OCH ett "ORDAT" inlägg på samma bild, så då kan den som vill kika närmare på vad JAG har för tankar och funderingar att tillägga om fotot.
  JAG tycker i alla fall att det blir lite roligare så för min egen del.

  SvaraRadera
 11. Den där stunden kan man sakna ibland. När barnet nått myndig ålder. Njut!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!