söndag 31 oktober 2010

Halloweenpartaj

http://theadventureofenglish.files.wordpress.com/2008/11/halloween20decoration.jpgIdag var hela familjen bjudna på Halloweenpartaj hos våra goda vänner Pralinerna. Och där var det fullt ös. Och inte en endaste liten en var medvetslös. Det hördes... Halvvägs in i kalasandet, slog det mig, att det verkligen var fullt kaos, med barn, som sprallade runt höga på socker och adrenalin - och det var för en gångs skull inte vi som hade festen. Det var inte vi som fick sopa. Det var inte vi som fick diska. Det var inte vi som fick städa. Kändes rätt bra faktiskt ;) Fast jag led lite med Magda & Micke, som nog är rätt trötta ikväll...

Vi hade i alla fall en jättehärlig eftermiddag, med massor av smarrigt fikabröd (som vanligt när min goda vän Magda bjuder) i form av chokladbollsspindlar, spindelkladdkaka, monstermuffins och spöken på spett. Läskigt värre!

Och kameran glömde jag förstås hemma. Men Skruttan var (såklart) utklädd till prinsessa och Lilleman till tiger. Jag och Pappersgubben var aningen mindre avancerade, och körde på svart, lite galen look. Som vanligt liksom...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Tjenare tvåbarnsmorsan!
  Här kommer fyrbarnspappan och jag har hört att du aldrig har tittat in på min blogg! Vad menar du egentligen med det? Alla morsor oavsett antal barn skall/bör titta in hos mig, just det!
  Keram i alla fall, även om jag är lite smådeppad....
  Sveriges gladaste man

  SvaraRadera
 2. Jag har läst runt lite hos dig o nu lagt till mig som följare. Jag gillar din Ordlösa Onsdag!!!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!