tisdag 9 februari 2010

Invägning nr 2 - 4 veckor har gått

Ytterligare två veckor har passerat. Och jag har insett att det inte är så lätt som man först tror att bara äta onyttigt en dag i veckan. För ofta är man bjuden på något på helgen, och självklart kommer då fikabrödet fram. Och man vill ju inte vara oartig ... Skämt å sido så ska jag nu ta och skärpa mig ytterligare och bara ta en sak när det bjuds på fika - inte mer! I övrigt har det fungerat bra. Jag har lyckats låta bli onyttigheter på vardagarna. För att inte falla till föga, har jag mörkt att det är viktigt ed mellanmål. Och om jag blir sugen, brukar jag också se till att ha torkad frukt/torkade bär tillgängligt. Utan tillsatt socker då förstås. Det blir oftast torkade tranbär, gojibär och blåbär. Ibland finns det även lite torkade jordgubbar hemma. Funkar alldeles utmärkt som ersättning för godis.

Träningen har det varit lite si och så med. Jag har varit förkyld, och då inte orkat. Men jag har tagit regelbundna promenader. Förra veckan pulsade jag i snön, först med bara Lilleman och vagnen, och sedan med både Lilleman i vagnen och Skruttan i pulka samtidigt! Igår skulle vi sätta ihop crosstrainern (Orbitrek), men upptäckte att en del saknades. Så nu måste jag vänta på att den delen ska levereras .

Och här kommer resultatet efter fyra veckor:

Gravidfläskstatus 100209

Startvikt: 73 kg
Nuvarande vikt: 71,5 kg
Målvikt: någonstans kring 58 kg (jorrå, det lär ta ett tag...)
Mått:
överarm v 28 (-2) cm; h 29 (-1,5) cm
bröst 100 (-6) cm
midja 85 (-3) cm
höft 100 (+/-0) cm
stuss 100 (-4) cm
lår v 60 (-2) cm; h 60 (-2) cmLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!