måndag 8 februari 2010

En underbar dag

Idag stod busbesök av Magda med söner på schemat. Och vilken härlig dag vi fick. Barnen var toppengoa nästan hela tiden. Och småttingarna sov en lång stund, vilket gjorde att vi mammor kunde sitta och fika och babbla i massor. Så härligt!

De större barnen roade sig tillsammans med både det ena och det andra. Men framåt sena eftermiddagen kom Max och sa att han var trött. Så då fick de krypa upp i soffan under en filt och se på lite Pingu tillsammans.

Det är så härligt att se Skruttan och Max tillsammans. De trivs verkligen i varandras sällskap, vad de än sysselsätter sig mig. Om det så är att bara slappa i soffan framför Pingu, eller leka katt och husse tillsammans eller sitta och rita med glitterlim. De är som ler och långhalm de två.

Melvin och Lilleman jobbar fortfarande på sitt förhållande på sitt egna lilla vis (se foto)...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Men jösses vad den lilla växer!

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för igår! Ja, det var ovanligt lugnt och skönt :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!