torsdag 5 november 2009

Vill du ha tips till Fars dag på söndag? Kolla in det här!

Står du hjälplös och rådlös inför söndagen? Börjar svetten lacka i pannan, bara någon säger orden "far" och "dag" i samma mening? Har du ingen aning vad du ska ge din pappa. Eller vad barnen ska "ge" sin pappa? Lugn, bara lugn. Susanne kirrar biffen. Luta dig bekvämt tillbaka och läs sakta igenom tipsen nedan. Sedan är det bara till att shoppa!

1. En "Kom-ihåg-dörrmatta" är väl vad alla pappor behöver? I alla fall Pappersgubben. Han behöver alltid kolla alla saker en extra gång innan han går hemifrån...
Finns på coolstuff.se

2. En USB-koppvärmare kan kanske också passa den glömske? Man fastnar ju lätt framför datorn och glömmer bort den där härliga varma koppen te eller kaffe, som man tagit med sig för att sippa på medan man kolla mejl. Och vips så är teet/kaffet iskallt. Vid närmare eftertanke - hur långt är det egentligen till mors dag...?
Finns på coolstuff.se

3. Varför inte en plåtburk med whiskeyfudge till pappan? Perfekt till den inbitne whiskeypappan! Eller varför inte en liten fudge till det USB-varmhållna kaffet?
Finns i fler olika smaker hos presenteriet.se

4. En lite mer personlig och myspysig gåva är "Pappa-boken". En bok att fylla i anekdoter om och minnen med pappa etc. En hög gullighetsfaktor på denna present!
Finns hos presenteriet.se

5. Är din far en vindrickare? I så fall passar nog detta vinställ honom ypperligt. En fastkedjad vinare är ju nånting alla vill ha, eller hur?
Finns hos coolstuff.se

6. Gillar han kaffe? Är han en som gillar attt prova nya saker? Har han redan allt? Jag tror inte han har det här... Kopi Luwak - världens mest exklusiva kaffe, direkt från en palmmårds stjärt. Som hittat! Kaffe från en mårds rumpa måste ju vara något som alla drömmer om att få present...
Finns hos coolstuff.se

7. Vill han ha sina ägg exakt mediumkokta? Inte lösa och inte hårda? Här hemma gillar jag löskokta ägg, och Pappersgubben gillar mediumkokta. Det är svårt att få till det så att båda är nöjda. Men om vi skaffar en sådan här liten pryl,ska visst våra bekymmer vara över. man lägger ned tidtagarägget tillsammans med övriga ägg, och när det sjunger "Killing me softly" är mitt ägg klart, och när det sjunger "I wish I was a hen" är Pappersgubbens ägg klart. Om den sjunger "Carmina Burana", har äggen blivit för hårda för vår smak...
Finns hos coolstuff.se

8. Om du har gått igenom listan ovan, och ännu inte funnit något åt honom, finns det bara en sak kvar. En sak som varje man med aktning bör ha. En gjutjärnsälg från Skeppshult! Jag menar, bättre än så här blir det inte. Eller så börjar du om från punkt 1 på listan igen...
Finns hos presenteriet.se


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Härhemma har vi som tradition på mors och fars dag att man bakar en tårta tillsammans med den andra föräldern. Mycket trevligare än massa onödig prylar :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!