tisdag 22 september 2009

Första föräldramötet för Skruttan

Mitt första föräldramöte. Stort. Jag är alltså förälder. Och går på möte. På dagis. Tillsammans med andra föräldrar. Vi sitter tillsammans i barnens matsal. På pyttestolar. Och dricker kaffe ur pytteglas. Tillsammans. Och skrattar åt roliga saker som barnen gjort och sagt. Som man ska på föräldramöte. Tror jag.

Vi fick göra en övning som barnen gör. I ämnet livskunskap. Och så fick vi prata med varandra. Sittandes på pyttestolarna. Sippandes ur pytteglasen.

Pedagogerna presenterade sig. Vi presenterade oss. Vi var ca 30 vuxna. Tror ni jag minns något namn på nån förälder...? Knappast....

Men jag gick därifrån med ett lätt sinne. Det är verkligen ett toppendagis. Med toppenpersonal. The best of the best liksom. Och de engagerar sig i barnen. Och i att utveckla dem. Och i att få dem att känna sig trygga. De är ett toppengäng helt enkelt. Det verkar som om gräddan av förskolelärare och barnskötare har samlats hos oss. Och jag kan bara säga: "Toppen!"Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Jag älskar också föräldramöten, när jag är föräldern vill säga... inte när jag är fröken. Det hatar jag... innerligt. (Vill du veta hur jag känner då så har jag skrivit ett par inlägg om det i min blogg)

    Härlig blogg DU har, Jag vill komma tillbaka. JAg tvärälskar familjebilden.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att allt känns så kanonbra med dagis! Och spännande med föräldramöte, ser fram emot mitt första också. :)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!