onsdag 13 maj 2009

Gårdagens lunch: Snabb och enkel pasta med bladspenat och blue cheese färskost

Improviserade lite vid lunchen igår. Ville ha något, som var enkelt och går fort att laga. Kikade lite i skåpen och hittade en liten ask Creme Bonjour Blue Cheese färskost, lite tomater och oliver. I frysen fanns dessutom lite bladspenat. Och voila - ett recept på en ny pastarätt var uppfunnet:

Snabb och enkel pasta med bladspenat och blue cheese färskost 2 port

pasta för 2 pers
fryst bladspenat
2 tomater

1 ask
blue cheese färskost
några oliver

salt och peppar


Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Tina bladspenaten i mikron. Skär tomaterna i skivor. När pastan är färdigkokt, häll av vattnet och lägg tillbaka pastan i kastrullen. Häll över bladspenaten, tomaterna och osten. Krydda. Blanda så att osten smälter. Servera med lite oliver på toppen. Smaklig måltid!



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!