torsdag 7 maj 2009

Dagens datum - dagen D

Jaha, då var den här. Dagen D. Beräknat förlossningsdatum. Och ingen bebis i sikte än. Knyttet verkar trivas ypperligt i magen. Jag har dessutom så här på sluttampen börjat må mycket bättre. Magen känns mindre i vägen. Jag har mer ork. Känner mig inte lika flodhästlik och otymplig längre. Kan till och med vända mig ganska vettigt i sängen på natten! Och det oroar mig - då kan ju det här pågå nästan hur länge som helst ju...

Men idag skiner solen och vädret är vackrare än på flera dagar. Det är den 7 maj och 7 är ju en känd tursiffra. Pappersgubben jobbar hemifrån idag. Jag känner mig enormt positiv, lycklig och utvilad idag. Allt detta kan ju bara inte Knyttet neka till - idag är en perfekta dagen att komma ut!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Vad spännande det är nu! Jag måste kolla din blogg det första jag gör när jag startar datorn. Bra att du håller oss uppdaterade!

  Vilken underbar bild! Är den din eller får man låna den?

  SvaraRadera
 2. Annica: Själva fotot är inte mitt - hittade det när jag googlade. Texten kommer från ett citat jag hittade. Jag har sätt ihop text och foto i en egen bild i Photoshop - du får gärna låna den om du vill :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad spännande =D Hoppas allt går bra o ska jag gissa så tror jag att det är en liten tös du väntar =)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad spännande. Skönt att du får må bra efter allt, men nog hoppas jag på att Knyttet snart tittar ut.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!