torsdag 7 maj 2009

En liten tur till spec-MVC...

Knyttet bidrar lite till att sätta fart på oss och hålla oss alerta. Idag hade jag tid hos barnmorskan, och väl där kollade hon upp alla värden (vilka såg mycket bra ut). När hon sedan kollade hjärtslagen hos Knyttet, slog de lite långsammare än de brukar. På det har jag haft lite värre klåda på kvällarna, och Knyttet har rört sig mindre än det brukar. Detta sammantaget, gjorde att hon tyckte att vi skulle åka till specialist-MVC och kolla upp allt lite extra.

Sagt och gjort, Pappersgubben och jag åkte dit. Väl där kollade de Knyttet på ctg - och det såg alldeles utmärkt ut. Sedan fick vi träffa läkaren, och hon gjorde ett ultraljud för att kontrollera rörelser och mängd fostervatten. Rörelserna såg bra ut och mängden fostervatten var i nedre kanten, men inom normala värden. Dock ska jag dit imorgon och ta nya leverprover, för att även följa upp klådan.

Så nu är vi hemma igen, och återgår till att vänta på Knyttets entré till stora världen...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Det kommer gå bra det här!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Oj vad drygt... Jag väntar oxå ivrigt =P

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!