torsdag 16 april 2009

Ibland behöver man en paus...

Ibland springer livet på i ett. Man känner att man inte riktigt hinner med. Då behöver man stanna upp och ta tillvara på det som är viktigt i livet. Jag behövde stanna upp och ta en paus. En paus från bloggen. Från min dagbok. Och bara låta livet gå på, utan att dokumentera allt.

För er som undrat:
Jag mår bra. Knyttet mår bra. Knyttet bor fortfarande i magen. Och verkar trivas där . Själv har jag slutat jobba, och har nu semester fram till Knyttet behagar titta ut. Passar på att njuta lite av min nyfunna egentid och tiden med familjen. Passar även på att gosa lite extra med Skruttan, nu när jag har mer ork över. Myser med Pappersgubben. Fnissar med Skruttan likt tonårstjejer. Bara är. Njuter av livet en stund.

Firade påsk på landstället i Hälsingland. Vilade mig. Njöt av alla familjestunder. Åt ägg. Och mer ägg. Och ännu fler ägg. Och godis - lika bra att passa på nu! Tittade på Skruttan, som åkte skidor för första gången. Skruttans stora idol - hennes farfar - hejade glatt på och hjälpte till. Njöt av det vackra vädret och den underbara solen. Hämtade kraft...

...så mycket kraft, att jag nu är tillbaka i bloggvärlden!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Så är det. Ibland blir man bloggtrött.

  Skönt att du är ledig nu. Det har man igen sen.

  SvaraRadera
 2. Det gjorde du helt rätt i! Skönt att höra att ni har det bra. Nu börjar det närma sig, för er. Jag börjar faktiskt bli lite nervös :-)

  SvaraRadera
 3. Annica: ja, det är faktiskt riktigt skönt att bara vara ibland!

  Kletskiten: Jag med... ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!