söndag 15 mars 2009

Melodifestivalen - vann rätt låt?

Igår lassade vi upp för schalgerparty här hemma - jag, Pappersgubben och Skruttan. Till middag serverades utmärkt sushi från Ropongi. Skruttan klämde hela 6 bitar, och jag och Pappersgubben mumsade glatt i oss resten.
Efter maten var det dags för lite snarr. Det är väldigt sällan vi har godis hemma - i alla fall till Skruttan - men igår var ju en speciell dag - melodifestival! Hon fick egna skålar med lite chips, en massa majskrokar och lite godis. Hon är bra vår lilla tjej - hon mumsade mest i sig majskrokarna!Skruttan, som sovit en stund på kvällen (i bilen), var ordentligt i gasen, och rockade loss till diverse låtar. När HEAT framförde sitt bidrag, satt både Pappersgubben och Skruttan och headbangade i soffan.

Vad gäller låtarna: Rätt låt vann!!!! Inte ofta jag faktiskt ringer in och röstar, men den här gången ringde jag - och Pappersgubben - och röstade på Malenas härliga operaröst. Efter att alla juryröster räknats, satt vi lite surmulna och tänkte att det här kan aldrig gå väl. Inget fel på Måns, men jag tror inte att den låten har någon större chans i Eurovisionsfestivalen. Operalåten däremot, är tillräckligt annorlunda för att slå tror jag, och så är den fantastisk att lyssna på. Kanske ingen klassisk schlager som man nynnar med i, men helt klart härlig att lyssna till. Och Malena har en underbar utstrålning och professionalism på scen. Härligt att se de oeniga juryrösterna totalt kraschas av svenska folkets röster - bra röstat Sveriges folk!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Nä, skojar ni?? Vi tyckte inte alls att låten platsade där. Misstänker fortfarande att nån fifflat med rösterna, eller klantat sig i växeln =P

    SvaraRadera
  2. Magda: jojemen - den gillade vi. Och röstade på ;)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!