onsdag 5 november 2008

Fars dag - tips?


I ett senare inlägg i min blogg finns det ännu bättre tips - kolla här -> Vill du ha tips till fars dag på söndag? Kolla in det här!

På söndag är det fars dag. Som vanligt får jag panik. Jag har en pappa, en styvpappa, en svärfar och slutligen Pappersgubben att fundera ut något fint till. Svärfar brukar faktiskt Pappersgubben lösa, så honom kan jag väl egentligen stryka från listan... Men ändå!

Surfade lite och fann följande tips:
 • för den prylgalne pappan kan man kika in på Aftonbladet här. Blev nog mest tänd på muggen som inte behöver någon sked - det måste ju vara vad varje karl behöver! Eller?
 • för lite mer tips kan man kika in på AlltOmBarn. Blev inte direkt tänd på något här. Möjligtvis chokladen då - men då måste jag få en beskärd del. Det är ju inte mer än rättvist, eller hur?
Så hittills har jag inte hittat något tillräckligt bra. Därför tänkte jag vädja till er - ge mig era bästa tips på fars-dags-presenter!!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Köpte en tröja till pappa det är rea på Hm så man kan hitta en massa billigt på herravdelningen!

  annars kan man alltid köra på det gamla vanliga lotter =)=)

  lycka till!!!

  SvaraRadera
 2. Jag har tyvärr ingen bra idé, räcker med att hitta på något till min far.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!