torsdag 6 november 2008

Graviditetsgnäll

Ni som inte vill läsa sådant - spring genast vidare! Ni andra - här kommer ett gnällande inlägg...

Jag har ju hittills mått väldigt illa den här graviditeten. Ni vet så där som man känner sig, när man är åksjuk och precis ska be någon stanna bilen, så att man kan gå ut. Så känner jag mig. Hela tiden! Nice!!! På det har jag varit astrött på kvällen. Bara däckat i soffan vid 20. Och så har jag som grädden på moset haft en massa migrän också. En del (lyckliga!) människor blir av med sin migrän under en graviditet - andra (olyckliga!) - som jag - får det än värre. Jorå, serru - det här med graviditet är en riktigt rolig grej!


Nu börjar jag faktiskt känna mig lite piggare och kroppen pallar mer. Jag mår fortfarande illa, men vissa dagar är lite bättre än andra. Igår hoppades jag på att det äntligen hade vänt. Då hade jag haft två dagar med mindre illamående. Men se den lyckan varade inte länge. För idag har jag både ont i skallen och mår pyton...
*urk*

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Det där kommer jag ihåg.
  Kräktes varje morgon.
  I tre/fyra månader.
  Urk!

  SvaraRadera
 2. Stackare...Kan inte vara kul att må så hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Här är en till som spytt en massa. Jobbigt!

  Testa Postafen om det blir riktigt illa. Jag hade inte överlevt utan.

  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Usch din stackare :( Har du prövat nån medicin? Det finns ju även receptbelagd medicin som läkaren på MVC kan skriva ut. Men hoppas att det ändå har vänt nu.

  SvaraRadera
 5. Sus: Visst är det underbart? Fast jag har faktiskt sluppit spy...
  Jenny: Tack!
  Annica och Magda: Jag testade Postafen - men jag blev så j-la trött! Somnade varsomhelst, hursomhelst... Kändes inte bra att köra till och från jobbet med bil då... Har inte testat något receptfritt. Ska till MVC vid v 16 - har det inte gett sig då får jag kanske be om något. Men jag är lite orolig för att ta receptbelagda läkemedel när jag är gravid också :(

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas verkligen att du snart mår bättre. Det värsta borde snart vara gjort!

  Vad gäller läkemedel är det ingen fara om du har kontrollerat att det inte passerar över moderkakan.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!