lördag 21 juni 2008

Midsommarafton 2008

I år firade vi midsommar på hemmaplan istället - bara jag, Pappersgubben, Skruttan och båda marodörerna (katterna red anm.). Vi startade firandet med en sillunch i solen på vår altan. Det var supermysigt att sitta tillsammans bara lilla familjen och äta gott! När klockan började närma sig eftermiddag knatade vi iväg till midsommarstången i närheten. Det var fullt ös där med både dans kring stången och ett gille som spelade. Väl där mötte vi våra grannar, som alltid brukar gå dit på midsommar. Vi slog oss ned bredvid dem. Solen gjorde sitt bästa för att göra sig påmind - och sken med sitt vackraste ansikte! Jag dansade för fullt med Skruttan kring midsommarstången, och när vi var klara damp jag ned på en filt - helt slut! Men det botade en härligt kall glass snabbt.

Vi blev hembjudna till grannarna för att grilla framåt middagstid. Sagt och gjort, vi släpade med oss grill och annat de få metrar som är mellan våra tomter. Precis när karlarna tänt grillarna öppnade sig självklart himlen - ingen midsommar utan lite regn!!! Vi flyttade in dynor och det blev dukning inomhus istället. På det hela taget hade vi en jättetrevlig både kväll och midsommar i hemmets lugna vrå - inte alls fel!!!

Kunde ju såklart inte låta bli att scrappa lite om midsommar, och så här bidde det...
Glöm inte att ni kan klicka på bilden om ni vill se den i ett större format!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

 1. Åh, vilka härliga bilder =) Men jag måste säga att det låter som om ni haft fullt upp fastän ni var hemma, det lät inte speciellt lugnt ;)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin scrap! och vilka fina bilder :) Scrappade lite förut, men tycker mig inte hitta "min" stil. Får väl se om man tar upp det igen. hur gör du med dina alster sen?

  SvaraRadera
 3. Magda: Det var faktiskt rätt lugnt - öven m det kanske inte ser ut så ;)

  Vaniljlatte: Jag har än så länge bara sparat dem på "hög" i datorn. Tanken är att jag ska försöka framkalla dem genom att beställa en fotobok med de...

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!