torsdag 19 juni 2008

Det har vänt!!!

Äntligen!!! Det kom ingen retur i natt. Inga spyor att torka upp miss i nassen. Ingen förtvivlad unge som säger "ill inte käkas". Ingen nattdusch. Däremot drömde hon en hel del mardrömmar, vilket innebar en splittrad sömn för oss föräldrar. Men det gjorde inget - jag är bara så glad att hon inte kräks något mer! Och efter natten har det bara gått åt det bättre hållet! Hennes aptit är tillbaka och idag har hon klämt massvis med fiskbullar och ris, formfranska och majsgröt. Vi har med flit hållit oss till mild mat för att inte reta systemet i onödan. 

Dock innebär det här att vi har fått ändra våra midsommarplaner en hel del. Normalt brukar vi fira midsommar ute på ön tillsammans med syrrorna, ev respektive och lite nära vänner. Men i år beslöt vi oss för att stanna hemma, eftersom vi inte visste om Skrutt skulle bli frisk i tid. Och det var nog ett klokt beslut, för även om hon nu är relativt frisk så behöver hon nog lite lugn och ro för att återhämta sig. Nu kommer vi istället fira midsommar här hemma bara vi tre och katterna. Blir nog alldeles lagom lugnt. Nu på kvällen tog vi en tur till ICA Maxi för att inhandla lite midsommarmat (sill, potatis, jordgubbar och annat klassiskt...). Det tog sin lilla tid, men vi hade inte bråttom. Eftersom vi kom dit lite senare, var det relativt lugnt och inte så mycket folk. Dessutom har vår ICA Maxi självscanning av varorna, så man behöver inte stå i en lång kassakö när man är klar - superbra! 


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Va skönt att det verkar ha vänt för lilltjejen. Hoppas att ni klarar er ifrån den värsta sjukdomen som finns(i mina ögon).

  Passar på att önska er en trevlig midsommar.Hoppas att ni får en mysig helg.

  SvaraRadera
 2. Men vad skönt att det gått åt rätt håll =) O att vara hemma på midsommar o bara vara det är inte fel del heller!

  Ha en skön helg!

  //Ulrika

  SvaraRadera
 3. Ja, självscanning är verkligen toppen! Mer självscanning åt folket!!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!