onsdag 14 maj 2008

En inspirerande dag

Idag har jag haft en riktigt rolig arbetsdag. På förmiddagen hade vi bjudit in en extern föreläsare som berättade lite om retorik och presentationsteknik för oss. Hon var väldigt härlig som föreläsare och mycket entusiasmerande. En väldigt upplyftande förmiddag helt enkelt. Efter lunchen for vi sedan in till stan där vi fick prova fin choklad. Det var en lyckad och lärorik provning med många olika smaker av choklad. Man kände verkligen skillnad på "finare" och "fulare" choklad, och efter att ha provat de olika fina så smakade vi en bit Marabou mjölkchoklad - den var verkligen superäcklig!!! Den fina chokladen var mer mångfacetterad och vartefter man sög på den dök nya smaker upp - det var riktigt gott!!! Från chokladprovning till bowling är kanske steget ganska stort, och därför promenerade vi 30 min till bowlinghallen *hehe*. Där bowlade vi i en timme tillsammans. Jag sög! men det var roligt i alla fall. Undrar varför jag inte lyckas med de där strikarna - det ser ju så lätt ut... Nåja, efter lite motion var det dags att fyllapå magen igen. Vi gick till resturang Sjögräs, som ligger på söder (Hornsgatan för den som bor i Stockholm) och åt en underbar gourmetmiddag. Jag åt "Löjrom från Kalix med tillbehör" till förrätt, kyckling med leverterrin, vårsparris och potatis/blomkålsmos och ett glas smäktande rödvin till varmrätt och slutligen inkokt rabarber, vit chokladmousse, hallonglass och en jordgubbsshot (allt som en efterrätt, men serverat i olika behållare) till efterrätt. Om maten har jag bara en sak att säga - fy f-n vad gott!!! Dit går jag gärna fler gånger, och jag rekomenderar stället varmt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Jaaa, eller hur!! Jag har också varit på chokladprovning (http://helenasnackar.blogg.se/2007/november/tva-dagar-pa-hogbo-bruk.html#)och har alltid gillat Marabous mjölkchoklad, men som sista biten efter alla dessa smakrika saker smakade den bara fett sådär...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!