söndag 6 april 2008

Konferens...

Imorgon åker jag iväg på konferens med jobbet och kommer inte tillbaka förrän på onsdag kväll. Så det blir inte särskilt mycket nya inlägg här förrän på onsdag helt enkelt... Men då kanske jag har lite smaskigt att bjuda på - vem vet?! Och om jag kommer i närheten av en dator med uppkoppling, kanske jag slänger in ett inlägg.
På återseende mina vänner i cyberrymden!!!

5 kommentarer:

  1. kikar in. hur har du gjort så att du får bilder typ på varan. jag kan ju bara ha på mitten, vänster eller höger. e de me photoshop som du lagt ihop bilderna? o sen samma undran, hur har du gjort för att få vattenstämpeln på bilderna? tacksam för svar :) fin blogg du har me :)

    SvaraRadera
  2. Anne: Jag har fixat till bilderna i Photoshop, och sedan lagt vit bakgrund bakom, precis som det är i bloggen. Därför ser det ut som om jag lagt dem på varandra... Vad gäller vattenmärkning av bilderna så gör jag det i ps. Hänvisar här till en bra beskrivning som Becca gjort om hur man gör: http://www.rebeccas.se/index.php/2008/03/26/skydda-dina-bilder-2/

    SvaraRadera
  3. Äsch, lyckades inte få med hela länken. Lägger den i mit nya inlägg istället...

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!