söndag 6 april 2008

En lördag med mycket bus!

Lade en mycket trött Skrutta för ett tag sedan. Idag har vi verkligen tagit det lugnt, eftersom hon nog varit rätt slut från fredagen och gårdagen. Igår var det också en dag med fullt ös hela tiden. På förmiddagen var jag och Skruttan ute och lekte med de andra barnen på gatan. Sedan var det dags för lunch och sovstund. Jag städade medan Skruttan sov. När hon vakande busade vi lite. Sedan kom syster Hund på besök medelst hund och relativt nya killen. Vi fikade och babblade ett bra tag,ända tills kvällens höjdpunkt - familjen Pralin - dök upp. Vi hade nämligen bjudit in dem på middag. Eftersom Pappersgubben är mitt uppe i sitt disputerande, och att vi därmed har så lite tid över, bjöd vi inte på något fancy. Det bidde istället kycklingtortillas med masvis av tillbehör. Till efterrätt åt vi ekotisk fruktsallad med rostad kokos och vanuljkesella. Som vanligt när man träffar familjen Pralin, så hade vi det jättetrevligt! Barnen busade som tokar tillsammans, och man ser att det verkligen har kul tillsammans. Framot kvällens slut började de dock krokna något (framför allt Skruttan), och kvällen slutade framför "Pingu" med två mycket sömniga barn i pyjamas... Tack Pralinerna för en jättemysig kväll, det är verkligen skoj att umgås med er!!!
Här kommer lite foton i form av en scrap från kvällen med Pralinerna:
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

2 kommentarer:

  1. Tack så hemskt mycket för en supertrevlig kväll! Mat behöver inte vara avancerad för att vara god ;-) Dessutom är det ju sällskapet som är viktigast =D

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!