lördag 5 januari 2008

Sorry...

...jag vet att jag varit en dålig bloggare i ett par dagar. Jag har helt enkelt haft fullt upp (som vanligt).
I torsdags var jag och Lilla Skruttan hembjudna till Magda för lite fika och massor bus. Det var verkligen superkul att träffa Magda (och Max & Micke förstås), eftersom det var ett bra tag sedan. Vi bjöds som alltid hemma hos Pralinerna på god fika. Skruttan och Max röjde runt som bara de två kan. Max var jättestolt över en drake som han har hängande i en stålfjäder, och han skulle visa den för Skruttan hela tiden. Dessutom bjöd han henne på lite fika - men Skruttan hade inte mer vett än att hon tog Max bord (en liten pall) och satte sig på det! Stackars Max, det är inte lätt att ha oss över på fika... Tack så jättemycket Magda och Max för en mysig eftermiddag!
Igår var vi samt hela min stora familj; mamma, styvpappa, systrar x 3 och hund, bjudna över till min mormor och morfar på tacos. Det var min kusin (från USA) och hennes far (min morbror), som bjöd oss. Hon har varit här i Sverige över julen, och åkte hem idag. Därför ville hon samla familjen för en sista chans att umgås innan hon far. Vi kom alla såklart dit tokhungriga, och vi länsade faten! Det var verkligen supergott. Kusinvitamin hade med sig en riktigt mumsig bönröra från USA - mmmmm!!! Lilla Skruttan mumsade på lika bra som vi andra. Det var verkligen mysigt att träffas och äta middag tillsammans!!! Det blev en sen kväll och jag kom inte i säng förrän runt 00:30 - därav uteblivet blogginlägg igår.
Idag har vi åkt ut till min pappa för att äta lite lunch och umgås. Pappersgubben passade på att täcka över vår Musköbåt med pressening, så det har det "varmt och skönt" över vintern...
Här kommer en scrap som jag gjort med busfröna från fikat i torsdags:

2 kommentarer:

  1. Tack så mycket för trevligt besök i torsdags! =D Vilka superfina bilder du lyckades få! Man skulle inte kunna få tigga till sig dem???

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!