söndag 6 januari 2008

Boar...?!?

Vet att man brukar "boa" när man väntar barn, men det är jag helt säker på att jag inte gör! Ändå har vi tillbringat dagen med just det... *hehe* Vi har nämligen äntligen tagit tag i våra sk. "förvaringsrum" här hemma, dvs de rum som blev över och dit överblivna saker stuvades efter flytten. Sakta men säkert har dessutom utrymmet i rummen krymp i takt med att mängden saker ökat *gnuggar geniknölarna och undrar hur det gick till* Men nu har vi verkligen fått ordning - det är inte klart, men man kommer numer in i ett rum. Det känns så skönt att fått ordning!!!

Nu ska jag gå och kurera mig med en varm mugg honungsvatten med riven, färsk ingefära - är tokförkyld och har svinont i halsen. Sjukskriver mig imorgon! Så bra började vårt extremt komplicerade vardagspussel... Både jag och Pappersgubben börjar jobba i morgon och Skruttan kommer att vara hos sin farmor två dagar och hos sin mormor två dagar och slutligen så har jag gått ned till 80% och därmed är hemma på fredagar - det är ett pussel som heter duga! Anledningen till denna något komplicerade situation är att vi inte fått någon dagisplats till Skruttan förrän i höst (ja, jag bor i Stockholm...)

En bild som säger allt - från Sannas blogg

3 kommentarer:

 1. Usch, din stackare! Trist att var sjuk... Krya på dig fort! Kram

  SvaraRadera
 2. Bra att få lite fixat hemma! Vi hade också ett sånt rum förut...

  Jobbigt att ni inte fått dagisplats förrän i höst! Låter väldigt jobbigt, har ni ingen form av garanti där du bor? Finns det ingen dagmamma som kan ta henne så länge?

  Sist men inte minst - krya på dig!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Becca: Vi har 3 mån garanti, men den gäller hela komunen, som ju är väldigt stooooor. Hon kan då hamna väldigt långt hemifrån, med barn som hon definitivt inte kommer att gå i skolan med. Vad gäller dagmamma så har jag inte hittat någon här...tyvärr...
  men om man ska se det från den positiva sidan, så kommer jag i alla fal vara hemma en dag i veckan med henne :-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!