fredag 20 juli 2007

Packa, packa, packa....sol & bad...packa, packa, packa....

...så ser det ut här hemma just nu! Jag försöker packa mellan varven med en liten 1-åring som kutar kring benen och "hjälper till" (dvs hon packar ned allsköns saker samt packar upp). Men vi har hunnit med att njuta av det vackra vädret idag också. När Lilla Skruttan sov passade jag på att snabb-pressa en stund i solen - lyckades få ligga en timme faktiskt! Efter mellis på eftermiddagen packade jag vårt pick och pack och så drog jag och Lilla Skruttan ned till stranden. Vi är ju så lyckligt lottade som har en liten strand nästan inpå knuten! Syster Dagisfröken mötte upp oss nere på stranden. Vi passade på att bada alla tre, och gissa vem som var lyckligast?!? Lilla Skruttan var helt tokig i vattnet - hon älskar verkligen att bada. Vi passade på att göra tre dyk också. Hon har ju gått på babysim, men sista lektionen var i våras, så det är nog bra att öva nu under sommaren... Det gick i alla fall super - hon ville bara dyka mer, tokfian!
Nu är det dags att gå tillbaka till kartongerna, men först blir det en liten nostalgitripp med ett foto från februari 2005, när vi precis hade köpt våra små marodörer. På fotot är det en av kissarna som somnat i min famn - visst är han bedårande?!?

2 kommentarer:

  1. Åh vilken supermysig bild på kissen!
    Packa är verkligen drygt... Är inte alls avis.

    SvaraRadera
  2. Låter som en riktigt skön dag trots packandet.

    Tack igen för tipsen om scpapgrejer, nu är jag helt FAST *skrattar*

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!