söndag 3 juni 2007

Underbar helg!

Vilken underbar helg vi haft hela familjen!!! I fredags slutade Pappersgubben lite tidigare så vi kunde åka iväg redan på fredagen. Vi åkte ut till vår ö ute i Stockholms skärgård hela vår lilla familj (utom marodörerna, de fick vara hemma), min pappa och min minsta syrra (Mini-Me). Det var premiär för Lilla Skruttan ute på ön! Det blåste en hel del när vi åkte ut på fredagkvällen vid 21-tiden, även om det hade mojnat från hur mycket det blåste tidigare under fredagen. Men som tur är har min pappa en suverän båt (en "Örnvik" med hytt) som går perfekt i vattnet, och man känner sig helt trygg i den med pappa bakom ratten. När vi kom fram fick vi snabbt fälla upp resesängen till Lilla Skruttan - det var ju sovdags för läääänge sedan (kvällsgröten åt hon i båten)! Sedan kunde vi sätta oss o soffan och bara koppla av - härligt!
Igår blåste det fortfarande lite, men som tur var hade vi ganska lä i viken så vi var ute en hel del. Vi köpte ett sött parasoll häromdagen på ICA Maxi för att ha till Lilla Skruttan. Då sitter hon i skuggan även om det inte finns några träd i närheten - bra va?! På eftermiddagen tog vi en tur med lilla träbåten, "Musköbåten", och njöt lite av salta droppar och sol! Dock blev det inget bad - liiiite för kallt i vattnet fortfarande (12-13°C)! På kvällen grillade vi och sedan bunkrade vi upp oss framför TV:n och såg matchen mellan Sverige och Danmark - oj, oj, oj vilken match det blev - på alla sätt och vis!
Idag blev det ännu en dag utomhus och eftersom det var så fint väder passade jag på att klippa Pappersgubben med trimmer. Det var första gången jag klippte honom - vågat va!? Det gick faktiskt riktigt bra. Han var rejält långhårig så det tog sin lilla tid innan jag var klar. Det resulterade såklart i att jag brände ryggen i solen. Slarvig som jag är så hade jag bara smörjt in framsidan med solfaktor, så jag får väl skylla mig själv... Eftersom det var så fint väder, dröjde vi kvar ute på ön ända till 18-tiden - man vill ju ta vara på stunden! Finns det något mer härligt än sommar i Stockholms skärgård?!?

Här kommer lite härliga sommarfoton från helgen:

Mor & dotter njuter av båtturen

Premiärplask i havet för Lilla Skruttan

Coola tjejen åker båt

Lilla Skruttans alldeles egna parasoll - visst ser det mysigt ut?

1 kommentar:

  1. Åh, det ser ju supermysigt ut!! En fråga bara: Hur får du ungen till att sitta still under parasollet??

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!