fredag 8 juni 2007

Hemmamys i sommarsolen!

Vilket underbart väder vi har nu!!!! Riktig sommar verkligen!!! Åh, vad man njuter och blir glad - känner mig som ett barn på nytt.
Igår skulle Becca & Alicia kommit hit och hälsat på, men de fick avaboka i sista stund då de blivit sjuka. En stor Krya-på-er-kram från oss!!! Eftersom jag och Lilla Skruttan inte hade några andra planer så var vi hemma hela dagen och njöt av sol och vackert väder. Vi invigde dessutom Lilla Skruttans nya pool som vi köpte till henne häromdagen. Det blev en stor hit - hon tyckte att det var jättekul att bada i den och plaskade omkring för fullt. Slänger dock inte in några foton på detta - bilderna är ju inte anständiga ju. Fixade dessutom en mumsig lunch till mig - sallad och kallskuret a la Susanne (se bild nedan). Det är så gott med sallad i den här värmen - lagad mat funkar inte för mig när det är varmt...
Idag har Lilla Skruttan och jag varit iväg och ätit lunch med min bästis sen barnsben - Fröken Häst. Kul att ses och snacka lite skit och fnissa lite - det brukar liksom bli så när vi träffas... Efter det åkte vi till min mamma och stannade där resten av eftermiddagen och kvällen. Åt gooood middag hos mamma (fylld lövbiff och sallad) och sedan hämtade jag Pappersgubben på jobbet. Stackar'n som jobbar de här fina dagarna - men han fick i sig ett par "fredagsöl" på jobbet, så helt synd om honom är det inte.
Här kommer lite foton...

1 kommentar:

  1. Sorry att jag var tvungen att avboka, var riktigt trist! Men vi kanske kan ses i nästa vecka?

    Alicia är bra nu och jag är bättre. Men någon liten förkylning verkar åtminstonde jag ha åkt på.

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!