söndag 10 juni 2007

Invasion!

Den här helgen har vi haft fullt upp med besök av olika slag...
Igår var Magda med familj hitbjudna på middag. Med sig hade de en present till Lilla Skruttan (hon fyller ju snart ett år!) och en present till oss (te och supergoda Biscottis). Vi bjöd på grillat med ugnsrostad potatis och annat till. Till efterrätt blev det hembakad hallon- och rabarberpaj med vaniljglass. En mycket lyckad kväll med väldigt trevligt sällskap. Max och Lilla Skruttan lekte som vanligt väldigt bra ihop, och när det hade passerat läggdags blev det ett herrans liv på de två. De röjde som två besatta! Kul att se dem ha så roligt ihop i alla fall.Idag fick vi besök av ett par vänner (och deras son Leo) från vår föräldragrupp (vi träffades under graviditeten) som bor här i närheten. Deras son är jämngammal med Lilla Skruttan - han är bara två dagar yngre. De tog faktiskt över vårt rum på BB när vi åkte hem... Vi åt lite lunch tillsammans (sallad med parmaskinka) och sedan fikade vi och åt hallon-, rabarber- och jordgubbspaj (ja, jag bakade en ny - med lite variation den här gången). Lilla Skruttan och Leo busade för fullt, men Lilla Skruttan har svårt att hänga med - Leo kan ju faktiskt gå nu!
På eftermiddagen kom Pappersgubbens föräldrar och återigen var det dags för fika och lite middag. Den här gången blev det inte så avancerad middag: färdiggrillad kyckling, sallad och potatissallad. Eftersom Pappersgubben fyller år på tisdag firade vi honom lite och därför bakade jag en sommartårta till fikat. Tårtan fyllde jag med ananas, hallon och banan och dekorerade med grädde och jordgubbar - mums!
Behöver jag tillägga att Lilla Skruttan somnade som en stock ikväll?

1 kommentar:

  1. Tack för i lördags! Det var så himla gott allting, och supermysigt att få sitta ute! Ja, de leker bra ihop nu, våra små troll.

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!