torsdag 28 juni 2007

En härlig lunch i solen!

Idag fick vi besök av Becca och Alicia, som vi bjudit hit på lunch. Alicia var lite trött precis när de kom hit (sov en kort stund i bilen), men det lättade snabbt. Innan man visste ordet av var barnen igång och busade för fulla muggar! Dock var Lilla Skruttan väldigt intresserad av Alicias väldigt kära docka, vilket Alicia inte var så förtjust i. Men efter ett tag var allt glömt och förlåtet och de båda lekte med varandra utan problem. För att det skulle bli lite "lugn" stund för mammorna, placerade vi barnen i Lilla Skruttans pool en stund och det var populärt!!! Det var två riktiga badnymfer till tjejer och när det var dags för fika så fick de faktiskt ta ett dopp till... Vi hade en väldans tur med vädret hela dagen - precis när Becca och Alicia skulle åka hem började molnen hopa sig, och någon timme senare kom regnet och åskan(!)... Det blev en väldigt trevlig dag och det var skönt att få träffa en annan babblig mamma och snacka av sig lite. Tack Becca och Alicia för en mysigt dag!

Lilla Skruttan har varit väldigt busig idag, och hon fick tag på mitt pannband som jag använder när jag tvättar ansiktet (för att hålla undan håret). Visst blev hon snygg?!?!

Fotona kommer i ett litet kollage här:

1 kommentar:

  1. Tack för senast, var jättetrevligt! Får inte gå så långt till nästa gång, ja nu ses vi ju på imorgon, men sen.

    Vilka fina kort, gillar det på Vendela i hårbandet, hon ser riktigt busig ut!

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!