tisdag 26 juni 2007

En underbar dag i solen!

Idag har Lilla Skruttan och jag varit ute på tomten och njutit av solen. Jag fyllde dessutom upp hennes pool med lite vatten, vilket var välkommet. Hon satt och plaskade ett bra tag i poolen och lekte med sina badleksaker. Vi har med andra ord inte så väldigt mycket att rapportera idag - vi har mest slappat helt enkelt! Här följer dock ett litet utdrag ur Lilla Skruttans dagbok: "Idag när mamma lagade middag kröp jag omkring och busade på köksgolvet. Jag hittade min ena solhatt och tog på mig den - det är ju så roligt att ta av och på den, jag skulle kunna sitta så hela dagen. Men eftersom jag kände mig lite extra busig satte jag på mig den och satte av i full galopp (kryp mammas anm.). Det gick verkligen undan - men så tog det helt plötsligt stopp! Jag kröp in med huvudet rakt in i spisen (såg ju inget - mössan var ivägen!!!). AJ!!! Mamma fnissade åt mig, men hon ångrade sig nog lite när jag gnydde *haha*"
Jag tänkte passa på att visa upp en av mina senaste scrap som jag gjorde häromdagen - visst är hon väl underbar?!? *skrytmåns*......
Credits->
Background:
Gypsy Chick
Embellishments:
Gypsy Chick, Cherie Shields "DID bonuskit"

1 kommentar:

  1. Haha det där känner jag igen, finns en viss tös här hemma som kan göra sånt ibland. ;-)
    Jättefint scrap!
    Vi ses på torsdag!
    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!