torsdag 12 april 2007

Vill INTE sova/LÄNGTAR efter sömn!

Oj, vilket liv det är från sovrummet!!! Lilla Skruttan vill INTE sova ikväll - vi har hållit på och lägga henne i snart två timmar nu! Nu är det Pappersgubbens tur att försöka en stund så jag kan kan få sitta lite vid datorn. Idag har vi haft en härlig dag ute i solskenet. Syster Dagisfröken (min syrra) kom över idag (förresten, för den som undrar - jag ska skriva ihop en förklaring på vem som är vem i min familj om ett tag och varför jag kallar dem det jag gör - så håll utkik!). Vi var ute och promenerade med Lilla Skruttan i nästan två timmar i det vackra vädret. Passade även på att köpa glass på vägen - mums! På vägen hem stannade vi till på en lekplats så Lilla Skruttan fick gunga lite idag igen. Den här gången hade jag faktiskt kameran med mig, så nu finns det bildbevis också (se nedan). Skruttan fick också gå lite i sina nya gympadojor tillsammans med Syster Dagisfröken, och se på den - det fastnade också på kort!
Själv håller jag sakta på att blir frisk från monsterförkylningen från Helvetet... Tyvärr är det dock så att Lilla Skruttan bestämt sig för att 06:30-07:00 på morgonen är en bra tid att gå upp (har alltid annars sovit till kring 09:00-09:30). Det betyder att jag har fått för lite sömn, eftersom jag är som Alfons Åberg och "ska bara" på kvällen, och därmed hela tiden kommer i säng försent. Så nu LÄNGTAR jag efter lite extra sömn! Men min underbare Pappersgubbe har lovat mig att vara hemma lite längre på morgonen imorgon, så jag kan få lite välbehövlig sovmorgon.
Sådärja, under tiden jag skrev den här bloggen och fixade lite med fotona lyckades hon tillslut somna - ÄNTLIGEN! som en känd man i rosa träningsoverall skulle ha sagt . Hoppas hon får nanna gott nu resten av natten...
Lilla Skruttan gungar och promenerar stolt i nya dojorna

1 kommentar:

  1. Ja, här kämpar vi också fortfarande med monsterförkylningen från Helvetet... både Max och jag hostar fortfarande, men är pigga i övrigt. Jättesöta bilder på V ute i solen!!

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!