onsdag 7 mars 2007

Och där dog bloggen...eller?!?!....

Den här bloggen känns nästan som "the bad guy" i en skräckfilm, där man vet att han inte riktigt är död än, och snart, snart kommer han tillbaka. Och när han gör det flyger man en meter upp från soffan!!! Än så länge ska jag nog kunna hålla liv i den lille f*n...
Vad gäller "Nya Dallas", dvs följetongen om min tvätt, så är senate status: tvättad, vikt och instoppad i linne skåpet. Duktigt tvätt - nu förtjänar den lite extra beröm! Dock är tvättsträcket återigen fyllt med tvätt på tork - never ending story (precis som Dallas *svammel*).
Idag var jag och Lilla Skruttan varit på barnvagnsbio med Magdalena och Max. Första dejten för Max och Lilla Skruttan! Tur att vi mammor var med och övervakade det hela - vem vet vad som annars kunde ha hänt... Nåja, de verkar ta det lugnt och bara leka tillsammans än så länge :-)
Lilla Skruttan och Max på lunchdejt

2 kommentarer:

  1. Vilka sötnosar!

    Tack för styrkekram!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack för igår! Det var verkligen jättetrevligt. Max tackar Vendela för den trevliga dejten ;-) Han hoppas de kan göra om det nångång :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!