torsdag 8 mars 2007

Fika och lite scrap-freebies...

Idag har jag och Lilla Skruttan varit och fikat i stan tillsammans med några mammor från FL. Som vanligt var det väldigt trevligt och skönt att få lite sällskap. Lilla Skruttan uppförde sig exemplariskt - var så snäll hela tiden.
När jag skulle åka in till stan (åkte komunalt) blev jag bara såååå förbannad på egoistiska människor som inte kan hjälpa till för fem öre. När jag ska kliva på bussen (en sån med typ fyra trappsteg in), så är jag tvungen att gå upp på bussen och be någon om hjälp för att kunna få upp barnvagnen - inte en enda människa erbjöd sin hjälp!!!! Samma sak skedde när vi kom fram och jag skulle gå av. Och det satt kanske 15 personer på bussen - tänk att man ska behöva be om hjälp!!! Vilket sorgligt samhälle vi är på väg mot!!! Sådär, nu har jag avreagerat mig klart *lugn och fiiin, annars kommer männen i vita rockar*.
Jag har ju under min mammaledighet skaffat mig en ny hobby: "digital Scrapbooking". Det är bara såååå kul - och beroendeframkallande!!!! Jag kommer därför i fortsättningen lägga upp en del sk "freebies" som jag gjort själv här i bloggen. Ni kommer också ibland få se en del av mina egna scrappade bilder... Först ut är i alla fall ett templat som jag gjort och kallar "Nature".
Det finns att ladda ned här/download here: "Nature"
Lämna gärna en kommentar här i bloggen om ni laddar ned den.
Jag använde det templatet och gjorde den här scrappen av Lilla Skruttan:
De bakgrunder/dekorationer jag använt kommer från följande kit: "North Woods", "Your love is better than chocolate", "Generations of Love" och "Noni"

1 kommentar:

  1. Sysslar också lite med digital scrapbooking, men jag har inte riktigt tid, så det blir mest när det är till något speciellt. Men kul är det! Förresten, har inte fattat det där med vattenstämplar i PS, hur man gör det. Du kanske kan hjälpa mig med det någon dag om vi sitter på Msn samtidigt?

    Förresten...du är utmanad. Se min blogg. :-)

    Kramar

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!