tisdag 13 mars 2007

Mamma-och-bäbis-fika i Sickla...

Våren är på väg med stooora steg. Idag sken solen igen, och man blir sådär lycklig som man bara kan bli på våren . Det känns som om jag har fått tillbaka massor med energi och glädje igen efter vintermörkret... Fick också syn på första vårblomman i vår rabatt idag - en söt liten snödroppe har kommit upp! Vad knäpp man kan vara - helt till sig för en liten blomma
På förmiddagen idag lekte vi fotostudio här hemma - mamma var fotograf och Lilla Skruttan modell. Fotografen tog fram den inte särskilt avancerade digitalkameran och modellen ikläddes söta kläder. Sedan fotade vi för fullt - fick ihop en hel del fina foton faktiskt! Men det är ju inte så svårt med en så söt modell .
Idag har jag och Lilla Skruttan varit i Sickla och träffat de andra mammorna och barnen från FL. Vi fikade på cafeét Koloni Garden - ett jättemysigt fik! Och riktigt god fika har de... Lilla Skruttan fick sitta tillsammans med sin polare Max (Magdis son), och de två hade fullt upp med varandra .

Max & Lilla Skruttan på fikat i Sickla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!