måndag 12 mars 2007

Våren är på väg!!!

Åhhh, vilken underbar helg vi haft!!! Det har ju varit sooooool!!!!! Och nu börjar man se lite grönt komma upp i rabatten - alltid lika spännande att se vad som kommer upp (och om man får behålla det för de j*la rådjuren/hararna - fast vi har staket *hihi*). I helgen var vi ute på långpromenad i solen hela familjen (nja inte marodörerna förstås - de är ju "inne-marodörer"). Det var jättemysigt! Var lite mör i benen efter promdenaden, eftersom jag hade varit och tränat strax innan (en timme medelgympa kan ta kål på vilken lat, föräldraledig, kakätande mamma som helst). I lördags blev det schlagerkväll framför TV:n - spännande med ett så pass jämnt startfält. Och The Ark vann - precis som jag tyckte - det svänger ju om låten!
Idag har vi varit och hälsat på hemma hos Lilla Skruttans kompis Emma - heeela dagen. Myspysigt och massor med god mat och fika för mammorna ;-)
Lilla Skruttan och hennes kompis Emma busar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!