tisdag 11 januari 2011

13 år tillsammans...

...och fortfarande lika kär! Idag firar jag och min kärlek Pappersgubben 13 år tillsammans. 13 år! Det är många år det... För 13 år sedan pluggande vi vid Stockholms Universitet. Han var 19 år och jag var 20 år. Nu står vi här, 13 år senare, lite äldre, tyngre och visare. Och med mycket mer i det gemensamma bagaget, som håller oss samman. Två fina och underbara barn. Två goa katter. En massa kärlek. Och en hel dos erfarenhet.

Fast det mest fantastiska är att vi fortfarande älskar varandra innerligt, precis som när vi träffades. Och ibland, när jag ser på honom i smyg, där vi sitter i soffan klädda i skruttiga mysbrallor och glor på TV, känner jag det där härliga pirret i magen. Kärlekspirret. Pirret, som betyder att det bara är vi två. För alltid!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

 1. Vad fint! Grattis på er!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Grattis! Tänk när du fortfarande efter 36½ år känner samma pirr ...

  SvaraRadera
 3. Åh så kära o fina ni ser ut:) Grattis till er./Pialotta

  SvaraRadera
 4. Åh! Vi firar tio år idag =)
  Grattis till oss alla fyra!

  SvaraRadera
 5. Grattis känner igen det där. Nästa år firar jag och min sambo 25 år tillsammans fantastiskt vad åren har gått fort. Jag kan titta på min älskling i bland och det där pirret du pratar om finns faktiskt där ännu trots allt och det är väl det som gör att man håller i hop och kärleken är allt bra underbar :)

  SvaraRadera
 6. Å, vad underbart! STORT grattis till er. Och vad härligt att känslorna är precis lika pirriga som när ni träffades :)
  Ha en fin onsdag.
  //Helena

  SvaraRadera
 7. Stort GRATTIS till er båda o era lyckliga 13 år tillsammans!!!
  Det är sådant här man vill ha bloggen till att få läsa om sådana här glädjeämnen för man blir nämligen själv lycklig av att få läsa om er!!!

  Kramis från en som har "släpat" runt på min oumberlige make i 25 "lyckliga" år!!!
  <;D

  SvaraRadera
 8. GRATTIS till dom lyckliga 13 åren, alltid roligt att läsa om kärleken.
  Fortsätt att vara lyckliga.
  Jag och Rantafar firade ju 40 ifjol, ni kommer nog dit ni med.

  Kram.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!