tisdag 7 december 2010

Nyheter hos Skärmtrollet: Keep calm and carry on

Nu finns även de populära tavlorna med budskapet "Kepp calm and carry on" hos Skärmtrollet, men självklart är ju budskapet lite modifierat till följande: "Keep calm drink another cup of strong coffee and carry on". Dessa tavlor kan fås antingen i en svart/vit/röd stilren design eller med en enfärgad bakgrund med vit text. Mer information om tavlorna kan ni hitta under "TAVLOR TILL HEMMETS VRÅ"

Själva historien bakom denna tavla är rätt rolig, då den från början designades av brittiska imperiet för att öka moralen hos det brittiska folket under andra världskriget. Men denna plansch distribuerades aldrig, och därmed var den föga känd. Under 200-talet fann man ett par original av postern, och sedan dess har trycket använts för fullt i grafisk design.

Denna tavla är den perfekta presenten till en vän som gillar inredning. Eller varför inte ge bort en tavla i julklapp till någon av dina nära och kära?

Här nedan följer ett par exemplar av de tavlor som finns.För mer information och fler varianter på tavlor, gå in på Skärmtrollets hemsida genom att klicka på länken eller via loggan överst på sidan. Och glöm inte att hålla utkik efter nästa nyhet!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!