söndag 5 december 2010

En semestervecka med förhinder

Vi bytte kallt mot varmt en vecka, och reste på semester till Teneriffa. Och visst fick vi uppleva värme. Och sol. Och visst fick vi njuta. Vila. Bada. Se solen. Känna värmen omsluta en. Äta gott. Dricka gott. Sova gott. Bara ha semester.

Men vi fick också uppleva det värsta ovädret på Kanarieöarna på 15 år. Orkanbyar. Storm. Jordens kraftigaste åskoväder, med åsksmällar som skakade i husväggarna. Det är väl det som kallas solsemster va?

Veckan började dessutom med att Lilleman hade över 39°C feber, och var sjuk. Så vi övervägde att ställa in hela resan. Vi åkte till akuten och fick klartecken från läkaren att vi kunde åka. Men ändå övervägde vi i sista stund på Arlanda, och slutligen bestämde vi oss för att fara. Och så proppade vi i Lilleman full med febernedsättande. Efter två dagar på Teneriffa, mådde Lilleman mycket bättre och var i stort sett frisk. Slutet gott allting gott. Eller? Nja, på hemresan (flyget) var det Skruttans tur att få skyhög feber. Och nu är även både jag och Pappersgubben förkylda också. Yey!

Men vi hade en underbar semester. Faktiskt. Det är sant. Jag lovar.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!