torsdag 16 september 2010

Suktad?

I höst drar vi till varmare breddgrader. Sjappar från mörker, regn och kyla. Tar emot sol, värme och bad med öppen famn. Det är dags för hela familjen att göra sin första utlandsresa tillsammans.

Förra gången vi åkte utomlands var när Skruttan var 17 månader, dvs tre år sedan. Då åkte vi till Lanzarote. Den här gången är Teneriffa resmålet, och vi kommer att få lite extra sällskap i form av syster Mini-Me. Mysigt att få åka på semester med syrran. Dessutom har hon erbjudit sig att vara barnvakt nån av kvällarna, så att jag och Pappersgubben kan gå ut tillsammans. Hon är allt en fin syster!

Kvar är bara att fixa pass till Lilleman, det är ju hans första tripp utomlands ju. Pappersgubben och jag däremt, skaffade ju våra pass nyligen. Trodde jag i alla fall tills för ett par minuter sedan. Det visade sig att vi visst också måste uppdatera dem - det var 10 (!) år sedan sist.......

Hit ska vi förresten:Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Välkommen då får jag väl säga! Kan man få äran att bjuda på en fika?

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!