onsdag 14 april 2010

12 par skor...

...var vad vi köpte i lördags. 12 par! Sjukt många skor. Har aldrig köpt så många på en gång förr. Men vi passade på att sko hela familjen på en gång. Och kalaset bidde inte så farligt, eftersom vi handlade på Skopunkten. Där har de ju erbjudande om köp 3 betala för 2 . Och det gjorde vi. Fast 12 och 8 . Summan slutade på strax under 1200 kr - inte mer än vad ett par schyssta löpardojjor går lös på. Och då fick vi 12 par skor!
Pappersgubben fann en ny kärlek i sina fejk-Foppatofflor. Lilleman fick sitt första par skor (svarta/röda/vita) samt ett par att växa i under sommaren. Skruttan rustades för kommande säsong med diverse olika skor. Själv satsade jag på fin-/vardagsskor med vettig klack. Mina gamla finskor har alldeles för höga klackar. Funkar inte längre... Men dessa nya godingar blir toppen till sommarens kläder!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. 12 par skor - inte illa! :D

  SvaraRadera
 2. Shit!
  Mina joggingskor kostade 1200...
  Bra jobbat!!!

  SvaraRadera
 3. WOW!
  1200 spänn!
  Bra jobbat!
  Jag köpte tre par träningsskor för 2000 häromdagen.
  Det kändes billigt.

  SvaraRadera
 4. Känner igen de där svarta med kardborrespännen och lite chockgröna detaljer. Vi köpte sådana i storlek 27 till 2-åringen... Han tycker de är grymt sköna och snygga! Bra köp tyckte vi som också storhandlar skor på Skopunkten - alltid gummistövlar på köpet ;)

  SvaraRadera
 5. Jaha du vännen, så du behövde skor med vettig klack. Gick Danne verkligen på den?? Har du nån gång räknat dina skor? ;-)

  SvaraRadera
 6. Magda: Räkna? Vaddå? Hur mycket har han betalat dig för att skriva så? ;)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!