fredag 19 mars 2010

Uppskattning

Jag tvättar. Och tvättar. Och tvättar. och tvättar. Och tvä.....ja, ni fattar grejjen.

Med två barn, varav ett dagisbarn, blir det en hel del tvätt. Jag sorterar. Tvättar. hänger. Torktumlar. Viker. Lägger in i skåpen. Och sorterar, tvättar, hänger, torktumlar, viker, lägger in i garderoberna.

Det tar aldrig slut. Högen med smutstvätt växer. Men det finns en som uppskattar att jag tvättar. Men det ska var ren och nyvikt tvätt. Smutsstvätten duger inte!

Min lilla hjälte - Platon!

3 kommentarer:

 1. Vad du skriver om denna tvätt jämt ;-) Hur mkt tvätt har ni egentligen?? Vi kör 5-6 maskiner i veckan ungefär. Men jag tvättar nästan varje dag och plockar undan efterhand, då blir det inte så jobbigt ;-) /prettomorsan

  SvaraRadera
 2. Hihi, vilken sötis :)
  Min kat har en konstig sak han ALLTID gör!
  När vi viker ihop tvätten och lägger den på sängen så ska han ligge på den, alltid. Samma sak när vi renbäddar sängen, vem är först, jo Timon han far upp och lägger sig när innan täcker hinner dala ner på sängen :)
  Ha en fin helg.
  Helena

  SvaraRadera
 3. Hihi, min lilla kissekatt är precis likadan, direkt när man kommer upp från tvättstugan så vill hon lägga sig i den stora blå ikeakassen med gosevarm torktumletvätt =) //Maria

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!