tisdag 23 mars 2010

Tävling: Dove Visible Care - vinnarna!

Tack alla ni som deltog. Det har nu blivit dags att presentera vinnarna. Jag skulle ha gjort det redan i måndags, men helgens besök på akuten samt dagens datorhaveri ställde till det lite. Men bättre sent än aldrig - här kommer vinnarna:

1. Tovis. Vann med följande motivering: "Är en nybliven mamma som skulle bli oerhört glad och uppmuntrad av denna vinst! Sedan min graviditet har min hud varit torr som fnöske, lustigt vad hormonerna kan göra med ens kropp... I väntan på att huden ska "bli sig själv" igen skulle det vara väldigt skönt med lite återfuktande lyx :)" Motiveringen talade till mig, då jag vet precis hur det är att känna sig torr efter en graviditet.

2. Amanda. Vann med följande motivering: "Jag skulle vilja vinna en sådan liten flaska till min son. Vore perfekt att ha med sig då han går på sitt habiliteringsbad en gång i veckan. :)" Den här motiveringen var bara så självklar - om man går på habiliteringsbad en gång i veckan, ska man kunna duscha och känna sig mjuk i huden - det förtjänar sonen!

Grattis Tovis och Amanda till vinsterna. Meddela mig era adresser (maila mig på yssasblogg@yahoo.se), så skickar jag snarast vinsterna.

1 kommentar:

  1. Åh vad roligt! Tack så mycket!! Att duscha efter badet kommer blli så mycket roligare om han får ha en egen flaska. :)
    Jag har mailat.
    Kram

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!