lördag 27 februari 2010

Scener från en Melodifestival blandad med myror

Precis när låt nr 4 i Melodifestivalen spelats klart, dör vår TV-sändning. Vi får myrornas krig att kolla på. Underhållande. Men kanske inte riktigt lika roligt som "Mello".

Och så kommer sändningen tillbaka. Vi får höra tre sekunder av Pernillas låt. Och så kommer myrornas krig. Sedan dyker två sekunder av någon "idiot-låt" upp. Och så kommer myrornas krig tillbaka. Skönt. Jag föredrar dem framför noll disciplin (läs: sångbegåvning).

Myrorna är ihärdiga. Plötsligt ser vi Måns. Han är snygg. Som vanligt. Och så myrorna igen. Och nu kommer HAN. Peter Jöback. Min barndomsidol. Min hemliga kärlek (ja, om han haft en annan läggning...). Mr Snyggo. Mr Musikal. Mr så-jävla-underbar-sångröst. I fem sekunder. Och så är myrjävlarna tillbaka...

Men sedan händer något magiskt. Myrorna viker hädan. Och Anna Bergendahl vinner. Hur fan gick det till?!?!. Jävla myror. Men vi får höra låten. Och den var ok, men inte värdig att gå direkt till Globen.

Och så kommer en snabbrepris. Några sekunder av varje låt som gått vidare. Ungefär som under myrornas krig då. Men jag röstar. Låter sms-tummen jobba. Spelar ingen roll - fem sekunder räcker - Jöback är bäst.

Och sedan får vi veta det magiska. Mannen med stort M går vidare till Globen. Och vi får höra låten i sin helhet. Och den var bäst. Ingen kan sjunga som han. Sådetså. Barasåattnivet. Punkt.

Men hr f-n ska man kunna välja mellan Mr Snyggo och Darin i Globen?!? Ångest!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!