fredag 19 februari 2010

Det här med snö...

Läste nyss på Aftonbladet. Man varnar för snökaos. SMHI har utfärdat en klass2-varning. Snön invaderar oss.

Men det är redan snö överallt. Var ska den nya ta vägen? Missförstå mig rätt - det här med snö är toppen. Jättekul för barnen. Och för oss vuxna med barnasinnet i behåll. Men vi har redan snö. Vem f-n bestämde att vi skulle ha mer?

Jag har inte skottat så här mycket på flera år. Vet inte längre var jag ska lägga snön. Högarna är för stora för att fylla på. Snön är överallt. Helt sjuka mängder snö ligger på vår tomt.

Lika bra att göra som SMHI rekommenderar - stanna inomhus. Så idag åker vi och fixar morgondagens ärenden, som tex införskaffande av det viktiga lördagsmyset. Sedan bänkar vi oss i soffan. Under en varm filt. Med en kopp varm choklad toppad med grädde. Och stannar där. Tills vi är helt insnöade, och inte kommer ut genom ytterdörren. Japp, så får det bli!

Vad tänkte ni göra i snöovädret?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

  1. Neeeej, inte mer snö, nu får d vara nog. Vi har så det räcker.
    Många snövallar här i stan är meterhöga, plus att dom kör med dumpers & lasbilar för att frakta bort snön till ett annat ställe.

    SvaraRadera
  2. Och jag ska stå ute ikväll/natt och jobba i 6½ timmar. brrr. Hoppas att ni får en trevlig helg *kram*

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!