måndag 18 januari 2010

Väggtexter och annat inredningsmässigt som är kul...

Jag skulle vilja ha en väggtext i vårt sovrum. Har surfat runt lite, men inte riktigt hittat något som jag vill ha. Men den här fastnade jag lite för faktiskt. Känns väldigt kärleksfull och så är det en vacker visa om kärlek. Texten är hämtad från Fred Åkerströms visa, och den finns att köpa här.

samma ställe har de även en annan text som jag tokfastnade för. Men jag skulle vilja ha den i lite mer sirlig stil. Texten på latin lyder: Purgamentum init, exit pergamentum vilket på svenska betyder: Skit in är det samma som skit ut. Skulle vara jättekul att ha vid köksbordet. Få vet vad det betyder, och om det är så där sirligt och fint, kan det nog framkalla några garv när man berättar översättningen .

De hade även lite annat inredningsmässigt på den här siten, och en sak som mina ögon fastnade för var detta lilla hjärta. Det är ett hjärta i trä, med texten från Jonas Gardells sång "Aldrig ska jag sluta älska dig". En helt underbar sång med en kärleksfull och ärlig text. Det hjärtat skulle jag vilja ha i sovrummet! Hjärtat finns att köpa här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Måste genast in o kolla den sidan. Jag är oxå så svag för texter som har en viss betydelse. Den är fin den som man kan ha i sovrummet. Ha det gott

  SvaraRadera
 2. hej,,vilken mysig sida du har!!
  Ha en bra måndagskväll,,,

  SvaraRadera
 3. Hej, ett tips! om du vill så kan man göra enga väggdekorer. Jag köpte hem ett stort wall-deco ark från panduro, för endast 46 kr. (räcker till ganska mycket) sen skrev jag bara ut texten jag ville ha på datorn, i den stilen jag ville ha. blev ju en del papper att skriva ut. men bra blev det. mycket billigare, och lite mer personligt:)

  SvaraRadera
 4. Det är fint med väggord. Vi funderar också kring nåt sånt.

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!