lördag 3 oktober 2009

Shoppingdjävulen tog mig i besittning!

Det var inte jag. Jag lovar. Tre fulla kassar kom jag hem med. Proppfulla. Sex par skor. Jag menar, så många skulle jag aaaaaldrig köpa. Så det var inte jag. Det var inte jag som rände ut och in ur affärerna med barnen och barnvagnen igår. Det var bara min kropp. Besatt av shoppingdjävulen. Det händer att han visar sig. Fast oftast lyckas jag (läs: ekonomin) hålla honom stången. Men igår var det kört. Han tog över helt. Jag hade inget att säga till om. Och resultatet blev därefter...

Men jag tröstar mig med att det var 25% rabatt på allt på KappAhl, 10% rabatt på allt på H&M, en kupong med 50% rabatt å ett babyplagg på H&M och tag tre, betala för två på Skopunkten...

Här är listan på vad shoppingdjävulen kom hem med:
KappAhl: Två bodies, ett par svarta manchesterbyxor, en smurfmysdräkt, ett par mörkblå strumpbyxor och grå sockar till Lilleman. Två pyjamasar (som hon valde själv...), en lila myskjol och svarta mjuka fingervantar till Skruttan. En rutig tunika till mig.
H&M: Två par strumpbyxor (bruna och brunrandiga), en brun skogströja och en skogsgrön mysdress till Lilleman. Två par leggins och ett par strumpbyxor till Skruttan.
Skopunkten: Cerisrosa, fodrade allvädersstövlar, rosa/grå/svarta vinterstövlar, fodrade höstgympadojor och silverglittriga finskor till Skruttan. Bruna, sköna inneskor och helt underbara svarta, fodrade stövlar (KÄRLEK) med snörning bak och snedskurning av skaftet upptill till mig.
Willys: Nappar till Lilleman.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken otroligt fin blogg du har. Trillade in via bloggtrafik och fastnade direkt. Om ändå alla bloggar såg ut som din. Eller ja, kanske kan variera färgen lite så man inte får huvudvärk... Nej, jag ville bara säga att den är jättefin. Man blir som automatiskt glad av att läsa.
  /Linn

  SvaraRadera
 2. Hejhej, själv har jag satt shoppingstopp på mig själv resten av månaden efter det att jag varit på bokmässan...hårt med tanke på att jag sett de allra finaste gardinerna ute på tradera......*längtan* //Maria

  SvaraRadera
 3. Fin blogg :)
  Hoppas helgen varit bra!

  Missa inte att kolla min blogg imorgon då jag kommer ge massa praktiska och billiga tips på ett vitare leende

  /im bringin EXI back

  SvaraRadera
 4. Ja, denna förbannade shoppingdjävel! Man vet aldrig när han ska ta en i besittning. Varje gång jag ger mig ut på stan fruktar jag honom... Men det var fina saker han kom över ;-)

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har :-)

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!