söndag 11 oktober 2009

Hösttips till dig med småbarn

Shoppingdjävulen har ju lyckats ta mig i besittning några gånger den senaste tiden. Men resultatet har varit lyckat. För ett tag sedan var jag på Skopunkten och köpte nya dojjor till Skruttan. Ett par av dessa skor var ett par ceriserisa, varmfodrade allväderstövlar. Skruttan har nu haft dem ett tag, och jag måste bara säga att de är helt suveräna! De är helgjutna, läcker inte ett dugg och håller små fossar varma och sköna. Och finns även i svart, om man föredrar det .

En annan sak jag inhandlat på senare tid är en regnoverall till Skruttan från Ellos. Det är en hel overall i vattenavvisande och tåligt gummi­ (i PU-material) med svetsade sömmar samt varmt foder i polyesterfleece. Och jag har inte ångrat det köpet en sekund. Den overallen är värd vartenda öre. Eftersom den är fodrad med fleece, håller den värmen bra, och barnet behöver bara ha en tröja och tights/strumpbyxa under nu på hösten. Dessutom kan Skruttan hoppa i så många vattenpölar hon vill - inget vatten kommer åt henne .Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

  1. halkade in här via mer-trafik och ville bara lämna ett litet avtryck! jättefin blogg :)

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om dom rosa stövlarna. De ska kikas på lite närmare :-)

    SvaraRadera
  3. Men asså ba, vill inte va petig, men hon har ju inte stövlarna på sig på bilden?? ;-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!