tisdag 15 september 2009

Tack för tårarna...

Hur många tonårstjejer har inte trånat till Mr Snyggo a la 80-tal? Sjungit med i "I had the time of my life" och önskat man var Baby? Drömt rosa drömmar om att den perfekta killen skall komma och svepa med en i en dans och göra det vågade lyftet?

Nu är Mr Snyggo inte längre här hos oss. Men minnen lever kvar. Och drömmar. Tack Patrick Swayze för underbara stunder, då jag drömt mig bort och tack för alla glädjetåtar över det perfekta lyftet under en magisk dans. Ryser fortfarande när jag ser den här scenen!

Dröm dig bort här: "I had the time of my life"

Eller här...


R.I.P och tack för tårarna!Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. ja eller när han spelade i Nord o Syd, då var han en puddig då oxå.Sen även filmen Ghost var han bra i. Kanske var sköt för honom att somna i o få ro, med tanke på vad han har kämpat med sin sjukdom. *vink*

    SvaraRadera
  2. Ja, det är en riktigt bra film. Såna bra filmer görs inte längre :-P Vet inte hur många gånger jag sett den :-) Hade fina planscher på väggarna när filmen gick på bio :-)

    SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!