Susannes müsli

dinkelgryn
havregryn
russin
cornflakes
cashewnötter
valnötter
pumpafrön
kokosflingor
torkad papaya
krossade linfrön
torkade tranbär
torkade blåbär
Ta den mängd ni önskar av vardera ingrediens. Blanda alltsammans i en stor skål. Häll över och förvara i en tätslutande burk.

Läs även andra bloggares åsikter om mat, müsli, matlagning, recept, frukost, foto, bild
Håller med! Oftast när jag köper färdig müsli så slutar det med att jag blandar i en massa i den så att det blir nåt helt annat i slutändan :-D Bra tips med tranbär och blåbär i, låter jättegott!
SvaraRaderaGott med egen musli! jag brukar ha i rostade mandlar som jag häller på lite acacia honung på,mot slutet,så dom blir kletiga och goda,sen hackar jag dom och har i,supergott! Jättefin blogg måste jag säga :)
SvaraRaderaMagda: Så brukade jag göra, men nu gör jag den helt från scratch istället
SvaraRaderamiss*e*: De där mandlarna lät smarriga - tack för tipset!
Ser jätte gott ut=)
SvaraRadera