torsdag 10 september 2009

Lilleman the shoppingdude och oväntat besök

Nu börjar jag komma in i det här med mammaledighet. Mamma-barn-gympa. Fika. Barnvagnspromenader. Och framför allt shopping. Och Lilleman är med. Ger små glada utrop för att visa sitt medhåll. Igår fyndade vi på en lågprisaffär. Mössa och byxor till Lilleman, pyssel till mig och fina stenar med text till sovrummet eller köket. Idag återigen shopping - två par leggins till mig. De gamla har titthål. Jag är inte helt bekväm med titthål. Särskilt inte om de som dess sitter mellan benen. Man vet ju aldrig vad folk kan få syn på. Själv fick jag syn på en nyckelpiga. Jorråserrusåatt. Sätter mig nöjt på toa med neddragna byxor. Kikar ner och finner den lilla röda insekten. Inser att titthål måste åtgärdas. Med nya leggins.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Jag läser och lär! Har varit ledig i snart två år, men har svårt att anpassa mig. Vi är ett bra team jag och lillkotten, men det är det här med att socialisera... Jag trivs med mina håliga tights :)

  SvaraRadera
 2. Ställ gärna en fråga i min frågestund :P

  SvaraRadera
 3. Så du hann med att blogga trots salva överallt, kräk och matlagning :-) Själv köpte jag nya tights på Gekås såklart ;-)

  SvaraRadera
 4. Magda: rubb it in bara - jag vill oxå till Gekås!

  SvaraRadera

Låt fantasin flöda och skriv vad som faller dig in. Dock censurerar jag - varken reklam eller "besöksraggning" är välkommet!